Fotocursussen

Eerstvolgende data: 16, 23, 30 maart en 13 april 2019. Meld je snel aan: VOL = VOL 


Dus wij zouden zeggen, lees de informatie door en check je agenda! We zien je aanmelding graag tegemoet. Dit kun je doen door eenvoudig een e-mail te sturen naar info@janhorstman.nl of ons contactformulier in te vullen. Geef hierbij je naam, adres, telefoonnummer en type camera door. Heb je vragen, bel of mail gerust even.

Welkom bij de fotografiecursus van Jan Horstman Foto en Video!Heb je nét een nieuwe camera gekocht of fotografeer je het meeste in de automatische stand? Dan is dit de uitgelezen kans om je camera te leren kennen zodat je meer uit je toestel kunt halen. Meldt je aan voor onze fotocursus! Vanaf de basisinstellingen tot de "tips & tricks" voor het maken van een échte foto, in 3 krachtige ochtenden uitgelegd. Laagdrempelig in kleine groepen zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Les 1 bestaat uit een presentatie over de digitale camera in het algemeen. Het bespreken van de basis camerafuncties komen uitgebreid aan de orde. Een goed begin is het halve werk.
Les 2 staat in het teken van de uitgebreide functies van de camera. Aan de hand van een functielijst laten we zien waar deze op jouw camera zitten, waar ze voor dienen en wanneer je ze het beste kunt gebruiken. Denk hierbij o.a. aan diafragma, sluitertijd en ISO.
Les 3 is een praktischer les. We laten aan de hand van een presentatie zien wat een mooie foto is en waar je op moet letten als je een foto maakt. Natuurlijk uitgaande van de mogelijkheden van jouw eigen camera.
Les 4 is DE praktijkles. We gaan op locatie foto's maken en zullen de vragen beantwoorden die je wellicht hebt voorafgaand of gedurende de dag. Het is een ontspannen, praktijkgerichte aanvulling van de geleerde kennis in de cursus. Ex-cursisten komen zeer enthousiast en gemotiveerd terug van zo'n dag!

Wanneer? De eerst volgende cursus start in maart 2019. Informeer gerust naar de beschikbare plaatsen. De cursus is verdeeld over 3 zaterdag ochtenden van 09.30 – 13.00 uur, inloop met koffie/thee vanaf 9.15 uur. Het is raadzaam om, vooral in de tijd tussen cursuslessen door, tijd vrij te houden om de geleerde informatie thuis toe te kunnen passen. De laatste datum, zaterdag 13 april, gaan we de hele dag naar een fotogenieke locatie. Dit zal van 9.00 – 15.00 uur duren, ongeveer.

De kosten voor de cursus De kosten zijn € 185,- en je ontvangt € 25,- KORTING als je in de afgelopen 2 jaar je camera bij ons gekocht hebt of dit nog gaat doen vóór aanvang van de cursus. Het bedrag is inclusief koffie/thee, een hand-out van de cursus, notitiemateriaal en persoonlijke begeleiding gedurende de cursusperiode.

Heb je nog vragen, stel ze gerust, we helpen je graag verder.

Bekijk het scherp, bij Horstman!

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem dan contact met ons op

Klik hier
Website laten maken door Modual.