Fotocursussen

Eerstvolgende data: najaar 2018. Definitieve data zijn nog niet bekend.          Meld je snel aan: VOL = VOL

Welkom bij de basiscursus digitale fotografie van Jan Horstman Foto en Video!

Heb je nét een nieuwe camera gekocht of fotografeer je het meeste in de automatische stand? Dan is dit de uitgelezen kans om je camera te leren kennen zodat je meer uit je toestel kunt halen. Meldt je aan voor onze fotocursus! Vanaf de basisinstellingen tot de "tips & tricks" voor het maken van een échte foto, in 3 krachtige ochtenden uitgelegd. Laagdrempelig in kleine groepen zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Les 1 bestaat uit een presentatie over de digitale camera in het algemeen. Het bespreken van de basis camerafuncties komen uitgebreid aan de orde. Een goed begin is het halve werk.

Les 2 staat in het teken van de uitgebreide functies van de camera. Aan de hand van een functielijst laten we zien waar deze op jouw camera zitten, waar ze voor dienen en wanneer je ze het beste kunt gebruiken. Denk hierbij o.a. aan diafragma, sluitertijd en ISO.

Les 3 is een praktischer les. We laten aan de hand van een presentatie zien wat een mooie foto is en waar je op moet letten als je een foto maakt. Natuurlijk uitgaande van de mogelijkheden van jouw eigen camera.

Optioneel: Les 4 is DE praktijkles. We gaan op locatie foto's maken en zullen de vragen beantwoorden die je wellicht hebt voorafgaand of gedurende de dag. Het is een ontspannen, praktijkgerichte aanvulling van het geleerde in de cursus. Ex-cursisten komen zeer enthousiast en gemotiveerd terug van zo'n dag!

De datum voor de DOE-dag is nog niet bekent, dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de beschikbaarheid. Meer informatie over deze DOE-dag zal tijdens de cursus worden gegeven.

Wanneer? De eerst volgende cursus zal voorjaar 2019 plaatsvinden. Definitieve data zijn nog niet bekend. Informeer gerust naar de beschikbare plaatsen. De cursus is verdeeld over 3 zaterdag ochtenden van 09.30 – 13.00 uur, inloop met koffie/thee vanaf 9.15 uur. Het is raadzaam om, vooral in de extra week tussen 2 cursuslessen door, tijd vrij te houden om de geleerde informatie thuis toe te kunnen passen.

De kosten voor de cursus

De kosten zijn € 150,- en je ontvangt € 25,- KORTING als je je camera bij ons gekocht hebt of dit alsnog gaat doen voor aanvang van de cursus. Het bedrag is inclusief koffie/thee, een hand-out van de cursus, notitie materiaal en persoonlijke begeleiding. Exclusief de optionele 4e les.

Tevens krijgt u extra kortingen op diverse producten gedurende de cursusperiode!

We zien je aanmelding graag tegemoet! Je kunt je via het contactformulier aan melden. Geef hierbij je naam, adres, telefoonnummer en type camera door.

Heb je nog vragen, stel ze gerust, we helpen je graag verder. 

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem dan contact met ons op

Klik hier
Website laten maken door Modual.