Pasfoto's

Pasfoto’s laat je in Borculo maken bij Jan Horstman foto en video omdat hij het dichtst bij het gemeentehuis van Berkelland gevestigd is, de pasfoto’s professioneel gefotografeerd worden en ze altijd voordelig geprijsd zijn. Zelfs met goedkeuringsgarantie! En daarvoor kun je tijdens onze openingstijden gewoon binnenlopen, zónder afspraak!

De pasfoto’s zijn gegarandeerd geschikt voor alle officiële documenten zoals rijbewijs, paspoort of identiteitskaart maar ook voor college- of studentenkaart, bromfietscertificaat, ov-kaart, visum, verblijfsvergunning.

Voor het maken van een pasfoto hoef je geen afspraak te maken. Je kunt gewoon bij ons binnenlopen en staat binnen 5 minuten met de geschikte pasfoto's buiten.

Onze pasfoto's voldoen aan alle eisen die gesteld worden door officiële instanties. Daarbij geven wij onze goedkeuringsgarantie af. Mocht jouw pasfoto dus onverhoopt worden afgekeurd, maken wij zonder discussie en geheel kosteloos een nieuw setje pasfoto's!

Wist je dat wij ook keuze hebben in pasfotosets? Voor € 19,- heb je bij ons een set van 6 officiële pasfoto's. Je kunt tegen een kleine meerprijs ook kiezen voor een set foto's waarbij je 2 officiële pasfoto's krijgt en 4 "leuke" portretfoto's in pasfotoformaat. Zo heb je nog leuke foto's om uit te delen! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. 

Via deze link kun je zien wat de openingstijden van het gemeentehuis zijn én is het mogelijk om een afspraak te maken voor het aanvragen van officiële documenten: Klik hier.
Meer informatie over het aanvragen van de officiële documenten bij de gemeente Berkelland? Klik hier!

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem dan contact met ons op

Klik hier
Website laten maken door Modual.